Over mij

Ik ben Wietske, 38 jaar en woon samen met mijn vriend en twee kinderen van 7 en 4 jaar!

In 2020 heb ik het roer helemaal omgegooid en besloten te gaan doen, waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Kinderen, jong volwassenen en volwassenen/ouders helpen!  Iedereen verdient het om de beste versie van zichzelf tot bloei te laten komen.

Dat kan je graag willen, maar lukt niet altijd. Hierbij helpen en er samen voor zorgen dat een kind zich gelukkig voelt en de beste versie van zichzelf is, geeft mij enorm veel energie!

Uitgezocht welke studie goed bij mij past in wat ik wil. Die vond ik bij Psychodynamica in Scherpenzeel (www.psychodynamica.nl). Een hele mooie opleiding, waarbij ik niet alleen alle in en outs heb geleerd over het coachingsvak, maar ook veel over mezelf. 
Jezelf tegenkomen is best pittig, maar geeft ook zoveel ruimte en inzicht. Dat is nou precies het geen dat ik de ander ook zo gun! 

Wietske heeft onze zoon van 7 ontzettend fijn geholpen. Met praktische oefeningen en voor ons als ouder prettige handvatten die we er nog steeds bij pakken wanneer dit nodig is. De sessies bij Wietske hebben invloed op onze manier van aanpakken ook voor de lange termijn.

© Praktijk Flair 2022